Shop navigation

MOTOR
De Zetor motorenfabriek concurreert door eenvoudige service, een hoog betrouwbaarheidsniveau en motoren zonder elektronica of overige brandstof toevoegingen. Zij bieden ook een uitstekende koppelmarge (meer dan 35%), wat de noodzaak om te schakelen vermindert. Het motorvermogen blijft constant binnen een grote range van de toeren van de motor.

VERSNELLINGEN
De tractor is uitgerust met een volledige gesynchroniseerde versnellingsbak met 4 versnellingen en 3 groepen zowel voor- als achteruit, met 12/12 versnellingen in totaal.

HYDRAULIEK
Het model Major maakt gebruik van hydrauliek met een mechanisch bediening. Dit kenmerkt niet alleen de hoge hefkracht, maar ook de soepele bediening inclusief een hydraulische sper functie tijdens vervoer van werktuigen. De tractor is uitgerust met 1 of 2 dubbelwerkende ventielen. Tevens is dan een drukloze retour gemonteerd, ideaal voor de aandrijving van een hydromotor.   

CABINE
De cabine is ontworpen met een goed zicht en een goed zitcomfort. Het ergonomische ontwerp van het bedieningspaneel geeft een goede rij ervaring. De Major is ook als cabrio leverbaar.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Traclabor bvba

Eekloseweg 11
9910 Ursel - België
Ligging
Tel.: 093 74 73 43
Fax: 093 74 47 72
info@traclabor.be
BTW BE0458 953 520

Ma - Vr: 8.00u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Za: Tot 12.00u
Zo: gesloten

Facebook
Back to Top